Spara pengar på hudvård och skönhet

Spara pengar på hudvård och skönhet
Spread the love

Smink, ansiktskrämer och hårinpackningar kan snabbt bli dyrt. Dock är det ändå något de flesta av oss behöver eller vill köpa. Men det finns smarta sätt att dra ner priset på skönhet och hudvård, exempelvis genom att göra eget smink och egna hudvårdsprodukter. Kanske vill du göra andra saker, som att spara pengar till skönhetsoperationer? Kostnader för skönhetsoperationer kan vara extremt höga, men det finns bra tips för att spara in pengar. Populära skönhetsoperationer är bland annat bröstförstoring, fettsugning och facelift. Bröstförstoring priser varierar mycket beroende på vilken klinik du vänder dig till. Är du intresserad av fettsugning? Fettsugning för armar, ben och mage är vanliga ingrepp. Det är viktigt att känna till fettsugningens risker om du tänker operera dig. Eventuella risker är bland annat känselbortfall i det behandlade området, infektioner och ärr. Det händer även att det uppstår skador på nerverna. Jämför pris för fettsugning utifrån den stad du bor i.

Facelift pris och behandling

Facelift, eller ansiktslyft som det kallas i Sverige, är en vanlig skönhetsoperation. I kort avlägsnar man överflödig hud i ansiktet och man passar även på att strama upp musklerna. Det är ofta rekommenderat att man utför facelift runt 50 – 60-årsåldern. Dock är det alltid viktigt att besöka en kirurg och gå igenom vilka förutsättningar du har samt vilket resultat du kan förvänta dig. Det är viktigt att du utför rätt sorts behandlingar och eftervård när du opererat ansiktet. Ansiktslyft och eftervård är viktigt eftersom du kan optimera resultatet efter operationen.

Billigt smink och skönhetsprodukter på nätet – varför inte göra eget?

Du kan i stort sett tillverka vilket smink som helst i hemmet. Vissa ingredienser kan vara lite krångligare att hitta, men när du väl har allt hemma kommer du definitivt komma undan dyra avgifter för smink. Du kan göra din egen mascara med hjälp av ricinolja, karnaubavax, sojavax och VE-emulgator. Kolla in fler sminkrecept hos Naturkosmos.

Billigt smink, inte alltid billigast

Det är lätt att tänka att man vill köpa de billigare produkterna inom skönhet. Men faktum är att dessa inte alltid är de billigaste produkterna i längden. Vissa dyra krämer har också en betydligt drygare formula. Detta innebär att du kan använda produkten mycket längre än exempelvis billig hudvård. Dessutom kanske den billigaste produkten inte är skonsam mot huden.

Vanliga avgifter för skönhet

Skönhet är förknippat med avgifter, både sådant som du köper regelbundet men även mer sällan. Du kanske brukar beställa dina produkter från nätshoppar? Även om vissa erbjuder fri frakt kan det ofta tillkomma, särskilt om du inte handlar för över ett visst värde. Få ner avgifterna för frakten genom att beställa samtliga produkter från en och samma shop. Undvik också att betala på pappersfaktura eftersom det ofta tillkommer en fakturaavgift.

För att hitta bättre priser och för att få ner utgifterna när du shoppar smink och skönhetsprodukter är det alltid bra att jämföra priser. Ibland erbjuder en del butiker extrapris när du shoppar över en viss summa eller har särskilda erbjudanden. Om du vill boka in en skönhetsbehandling kan du kolla in https://beutly.com/. Här kan du på ett enkelt sätt boka behandlingar som passar dig över hela Sverige.

Tillbaka till toppen